2 Mayıs 2014 Cuma

FOOTBALL MANAGGER 2014 TORRENT







FM 2014 rakip kulüplerin ve menajerlerin transfer talebinde bulunurken ve talepleri değerlendirirken daha gerçekçi bir yaklaşım benimsedikleri yeni bir transfer modülü sunuyor. Dahası, yedek olarak maça çıkma ücreti gibi yeni sözleşme maddelerinin yanı sıra, yeni alınan bir oyuncuyu alındığı kulübe kiralama ve nakit ve oyuncu kiralamadan oluşan bir kombinasyon önerme gibi bir dizi ‘gerçek dünyaya uygun’ transfer maddesi eklendi. Bunların yanı sıra, eski “sırayla yürütülen” transfer görüşmeleri sistemi, artık denenmiş ve test edilmiş sistem ile FM’in kontrat görüşmelerinde kullanılana benzeyen yeni bir “canlı” sistemi içeren iki farklı yöntemle yürütülebiliyor.
D maç motorunda zenginleştirilmiş AI, gelişmiş ışıklandırma ve oyuncu animasyonu, bireysel oyuncu karakteri ve forma modelleri, sahada gerçekleşen olaylara gösterilen daha gerçekçi oyuncu tepkileri ve bunun bugüne kadarki en iyi görünümlü ve en hızlı FM Maç Motoru olmasını sağlayan bir dizi optimizasyon da dahil olmak üzere pek çok kapsamlı geliştirme yapıldı.

Taktiklerin yaratılması, seçilmesi ve gitgide daha da önem kazanan oyuncu rollerine ve takım stratejilerine uyarlanması, çoklu oyuncu pozisyonları için tanımlanabilir roller, yeni oyuncu rolleri ve talimatlarına ilişkin değişiklikler yeniden tasarlandı. Ayrıca rakip takımın AI’ı da taktiklerini zamanında ve daha hızlı belirleyebilmelerini sağlayacak şekilde geliştiril

 TORRENT  http://www.sendspace.com/file/vkrrlv

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder